Astroloji Eğitimi Ücretleri

Astroloji Eğitimi Ücretleri

Astroloji eğitimi ücretleri ders saati ve içeriğine göre değişiklik gösterir. Kişinin kendini keşfetmesinin yolu olan eğitimlerimizle potansiyeller açığa çıkarılabilir. Yıldızlardan esinlenerek varılan sonuçlar, evrensel bir kültürle buluşarak öze yaklaşmayı sağlar. Astroloji konusunda tüm temel bilgilerin verildiği eğitimiler, ileri tekniklerle birleştirilerek içselleştirilir.

Temel Seviyede Astroloji Eğitimleri

Doğum haritasının yorumlanması, temel seviyede astroloji ve astro-psikoloji sentezi eğitim programlarımızı başarıyla tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanırlar. Program içerikleri aday kriterleri ve yeni nesil beklentilere uygun olarak güncellenir.

·         Doğum haritası yorumlama

·         Elementler ve nitelikleri

·         Burçlar ve sembolleri

·         Açılar

·         Harita tipleri

·         Gezegenler

·         Astroloji tarihi

·         Genel harita yorumlama dersleri belirlenen saatlerde sertifika programına katılanlara verilen dersler arasında sayılabilir.

Danışanların kendi haritalarında en çok merak ettikleri konuları yorumlama becerisi kazanan adaylar, bilgi ve yeteneklerini profesyonel alanda da kullanabilirler. Bu eğitimi tamamlayanlar istedikleri alanda uzmanlaşabilirler.

Astroloji Eğitiminin Kazandırdıkları

Temel seviye eğitimini tamamlayanlar kendilerinin ve sevdiklerinin haritalarını yorumlayarak hayatlarına pozitif katkı sunabilirler. Keşfedilmemiş potansiyelini uzman eğitimciler eşliğinde çığa çıkarma fırsatı yakalayan adaylar, daha mutlu ve keyifli bir hayat sürmekle kalmaz kazanç da elde edebilirler. Astroloji eğitiminin kazandırdıkları bunlarla sınırlı değildir. Verdiğimiz eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar profesyonel anlamda danışmanlık yapabilecekleri gibi günlük, aylık ve yıllık yorumlar da hazırlayabilirler. Hayata daha geniş bir pencereden bakma imkânı sunan astroloji eğitimi ücretleri dönemler arasında değişiklik gösterebilir. 


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Salim Çavdar . 2021-09-30 13:10:40.603

P4C Eğitimi

Selin Turan . 2020-10-07 00:46:41.953

NLP Eğitimi Başvurusu

. 2019-11-19 16:49:45.040

Masal Terapisi Sertifikası

Gamze Yolgeçer . 2020-12-13 01:40:05.623

Duygusal Zeka Eğitimi

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?