Spiritüel Danışmanlık

Spiritüel Danışmanlık

Spiritüel danışmanlık kişinin kendisi ve şimdi ile yeniden bağlantı kurması için izlenmesi gereken yolu keşfetmekte yardımcı olur. Sürekli bir şekilde çalışan zihin – beden – kalp üçlüsü arasında dengeli bir ilişki kurmak için kişinin hayatında neler yapması gerektiğini görmesi sağlanarak değişimleri takip etmeniz sağlanır. Dinginlik ve netleşme sağlandığından dolayı kişi, hayatının amacını bulmak için şu araçlara gerek duyar:

·         Huzur,

·         Sükûnet,

·         İçsellik,

·         Minnettarlık gibi unsurların nasıl tecrübe edildiği ve kişinin hayatında ne denli bulunmasını istediği anlaşılır.

Spiritüellik Nedir?

Spiritüellik, ruhanilik anlamlarına gelmektedir. Yaratıcı kaynak ile teke tek içsel ilişkinizi simgeleyen bir kavramdır. Ruh, spiritüel danışmanlar ve bu alan ile ilgilenen kişiler için her zaman büyük bir önem taşımaktadır. Bireylerin dünyada bulunma amaçları, ruhsal bir varlık olarak gelişmek ve büyümek olarak görülür. Genel olarak bireylerin sıklıkla karşılaştığı durumlardan biri kim oldukları ve dünyanın ne olduğu ile ilgili yanlış bir tanımlama ve odak noktası ile yaşamakta olduklarının farkına varmalarıdır. Kendi yaşamının yaşam koçu olan ve insanlara koçluk yapabilme yeteneğini aldıkları eğitimler sonucu kazanan profesyonel kişilere, ruhsal açıdan ilerlemeleri için içsel güçlerini açığa çıkarma ve kendilerini tanıma sürecinde rehberlik etmek asli görevleri olarak bilinmektedir.

Spiritüel Danışman Nedir?

Spiritüel danışmanlık kendi yaşamının koçu haline gelen ve danışanlarına koçluk hizmeti verebilen profesyonel kişilere ruhsal anlamda ilerlemeleri için kendilerini tanıma yolunda yardımcı olan kişilere denmektedir.


Blog Katgeorileri

  • Eğitimlerimiz
  • masal terapisi

Yakın Zamanda Gönderilenler

Yoga Eğitmenliği Kursu

06/03/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Yoga eğitmenlik Eğitimi

04/02/2022 / Eğitimlerimiz

Detaylar

Nlp Nedir Faydaları

04/11/2021 / Eğitimlerimiz

Detaylar

. 2021-01-06 11:47:34.917

Sosyal Medya Uzmanlık Eğitimi

. 2019-11-19 16:49:45.040

Masal Terapisi Sertifikası

Irmak Mutlu . 2021-09-23 00:02:46.107

Eft Eğitimi Fiyatları

Çigdem Kuruoglu . 2021-10-18 00:22:06.383

Yüz Yogası Nedir, Nasıl Yapılır?

Yükleniyor ...

Alışveriş Sepeti

Loading...
WhatsApp SEM Akademi ×
Merhaba, sizlere nasıl yardımcı olabiliriz ?